Aanbod

Bij ITAM zijn we ervan overtuigd dat bewustzijn de motor bij uitstek is voor groei in organisaties. Op elk niveau van de organisatie laten we zien dat oordeelloos bewustzijn in zich de kiem draagt tot transformatie.

Dat kan bijvoorbeeld:

  • een individu zijn dat zich bewust wordt van zijn of haar stressreacties en de innerlijke kritische stem
  • een medewerker zijn die bewust wordt van zijn of haar waarden en behoeften
  • een leidinggevende zijn die ontdekt dat sabotagegedrag in zijn team een gevolg is van zijn of haar eigen onzekerheid

Jou en jouw team stapje voor stapje helpen ontdekken hoe je vanuit een ontspannen basishouding de kracht van gewaarzijn inzet, dat is onze expertise. Op basis van onze jarenlange ervaringen hebben we daartoe, vaak samen met onze klanten verschillende werkvormen en diensten ontwikkeld.

Ontdek hieronder welke vorm op dit moment het beste past bij jouw noden.

eenmalige sessie

Eénmalig event

webinar, keynote, workshop, ...

spreker_grote_zaal.jpg

Eénmalig event op afspraak

Keynote "My mental start to run" voor grotere groepen

Interactieve en praktische keynotes die je medewerkers inspireren om zelf aan de slag te gaan met hun mentaal welzijn. Ben je op zoek naar meer welzijn, stressreductie en burnoutpreventie…

 

lees meer
legofiguurtjes.jpg

Eénmalig event op afspraak

Kennismakingworkshop voor kleine groep

Heb je voor een teamevent ruimte om met kleine groepjes van maximaal 15 deelnemers te werken rond thema's zoals welzijn, mindfulness, stressreductie, burnoutpreventie? Kies dan voor onze op maat gemaakte workshop! We gaan volledig interactief aan de slag op basis van de noden en de behoeften van de deelnemers.

lees meer
kampvuur_strand.jpg

Eénmalig event op afspraak

Individueel kennismakingsgesprek

Ben je op zoek naar individuele ondersteuning? Dan ben je hier aan het juiste adres. ITAM werkt met een team van ervaren coaches en psychotherapeuten die u in uw persoonlijke zoektocht kunnen helpen.

lees meer
groeitrajecten

Groeitrajecten

individueel of in groep

postits.jpg

Training - samen bepalen we de data

Mindful@Work

Mentale veerkracht, stressreductie en fleibiliteit zijn geen overbodig luxe maar een noodzakelijkheid. Anders dan de gekende start to run die fysiek een boost geeft, legt deze mentale start to run de focus op het trainen van mentale veerkracht. Investeer duurzaam in welzijn, stressreductie en burnoutpreventie.

lees meer
passion_voeten.jpg

Teamoptimalisatie

Teamscan

Nood aan een onderhoudsbeurt met jouw team? Samen eens stilstaan bij wat er goed en minder goed loopt en kijken of de neuzen nog steeds in dezelfde richting staan. Even uit de drukte en focus op het welzijn van het team? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

lees meer
kopje_begin.jpg

Personal coaching

Persoonlijk leiderschap op maat

Soms transformeren onze krachtbronnen ongewild naar valkuilen en lopen we vast. We zijn moe, functioneren niet optimaal en zien door het bos de bomen niet meer. We stellen graag onze meer dan 20 jaar ervaring met coachings en psychologische ondersteuning ter beschikking van uw management of medewerkers.

lees meer
PGR HC AHS.JPG

Jaartraject

Postgraduaat Human Centered Organisation

Bent u net zoals wij geïnspireerd en gepassioneerd door de eenvoud en de kracht van mindfulness en haar toepassingen in het werkveld? Hecht u belang aan een wetenschappelijke en solide basis? Wilt u zelf met mindfulness op een kwaliteitsvolle manier aan de slag? Dan is dit unieke postgraduaat in samenwerking met de Arteveldehogeschool voor u een kans...

lees meer
stiltedagen

Stiltedagen

in groep

this_is_the_sign.jpg

Stiltedag

Voor CEO's, managers en ondernemers

Sinds 2012 organiseert Itam Stiltedagen voor managers en ondernemers met ervaring in mindfulness. Bent u op zoek naar verstilling en verdieping? Sluit dan aan voor een stiltedag met gelijkgestemden en ontdek zelf de kracht van stilte in uw leven.

lees meer
rustpunt.JPG

Stilteretraite - 64h unplugged

Voor CEO's, managers en ondernemers

Heeft u ervaring met meditatie en wenst u een paar dagen helemaal de focus te leggen op dat wat werkelijk essentieel is? Dan is deze stilteretraite iets voor u! In een kleine groep zoeken we stilte op en onder deskundige begeleiding van Björn Prins verdiepen we de meditatiepraktijk. De stilte doet haar werk en is onze gids naar authentiek en waardevol persoonlijk leiderschap.

lees meer

Kan u niet vinden wat u zoekt? We werken graag op maat.
Bel 09 387 00 45 of mail naar info@itam.be.