Itam is mindfulness pionier in Vlaanderen.
We trainen bedrijven en organisaties op een wetenschappelijke gegronde, no-nonsensemanier.
We zorgen voor een totaalaanpak die geïntegreerd is in HR.

In the storm, be still.

Itam is een trainingsbureau met een sterke wetenschappelijke verankering binnen de mindfulness. Itam gebruikt deze inzichten om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, de werkefficiëntie te verbeteren en verbindend te communiceren in een productieve, creatieve organisatiecultuur.

De grondlegger van Itam in 2004 is de expert Björn Prins. Samen met zijn team traint hij op een proactieve en preventieve manier de mentale veerkracht.

Als ondernemer, manager of leidinggevende kiest u het traject waar u of uw team nood aan heeft. Het aanbod omvat 'start to' programma’s, diverse gespecialiseerde modules of geavanceerde sessies. Of u kan ook lid worden van de Itam community waardoor u toegang krijgt tot de stiltedagen en persoonlijke coaching door Björn Prins zelf.

Itam is de professionele partner van multinationals, kmo’s en organisaties in de social profit en non-profit sector. Tot de klanten van Itam behoren namen als Microsoft, Colruyt, VDAB, Bekaert, Revive, KUL en vele andere toonzettende ondernemingen.

Itam, dat is ...

 

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Evidence based with a human approach

 

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

 

Meer lezen