Geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt - Marcus Aurelius

onze experten

Jean-Paul Derveaux

OVER

Als leerkracht economie en godsdienst is Jean-Paul de geknipte persoon om Mindful@School trajecten te geven aan leerkrachten en directies. Hierbij koppelt hij zijn enthousiasme voor het lesgeven aan zijn jarenlange ervaring met mindfulness en yoga. Steevast krijgt Jean-Paul dezelfde feedback na afloop van een traject: “Hadden we dit maar als kind geleerd op school”.

Bottom line: een mindful schoolteam kan makkelijker om met stress, is effectiever en zit beter in zijn vel. En uiteraard straalt zo’n team rust en vreugde af op de leerlingen. Bovendien geeft Jean-Paul ook mindfulness aan leerlingen, waardoor 1+1=3 wordt.

STUDIES

  • Lerarenopleiding
  • Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen
  • Master in Innovation and Enterpreneurship, Vlerick

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

contacteer Jean-Paul

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins