Find your focus, stay sharp

Over Itam

Itam is een trainingsbureau met een sterke wetenschappelijke verankering binnen de mindfulness. Itam gebruikt deze inzichten om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, de werkefficiëntie te verbeteren en verbindend te communiceren in een productieve, creatieve organisatiecultuur.

De grondlegger van Itam in 2004 is de expert Björn Prins. Samen met zijn team traint hij op een proactieve en preventieve manier de mentale veerkracht.

Als ondernemer, manager of leidinggevende kiest u het traject waar u of uw team nood aan heeft. Het aanbod omvat 'start to' programma’s, diverse gespecialiseerde modules of geavanceerde sessies. Of u kan ook lid worden van de Itam community waardoor u toegang krijgt tot de stiltedagen en persoonlijke coaching door Björn Prins zelf.

Onze belofte? U leert op een bewuste, aandachtsvolle manier ‘stil’staan bij de continue innerlijke stroom van denken, emoties en oordelen die onze blik vertroebeld en ons functioneren verstoort. U krijgt middelen aangereikt om onnodige ballast af te gooien en u toelaat om binnen een stressvrij kader gegronde, vrije keuzes te maken die leiden tot persoonlijke transformatie.

Itam is de professionele partner van multinationals, kmo’s en organisaties in de social profit en non-profit sector. Tot de klanten van Itam behoren namen als Microsoft, Colruyt, VDAB, Bekaert, Revive, KUL en vele andere toonzettende ondernemingen.