Vacature freelance sales & business development manager

Om de groei van Itam te ondersteunen, zijn we actief op zoek naar 1 parttime freelance sales & business development manager. Afhankelijk van uw ervaring, uw competenties en uw profiel, kijken we graag samen hoe we Itam verder kunnen doen groeien.

Lees meer...
Dr. Hermina Van Coillie, experte HR Research bij Securex, neemt u in aanloop naar het congres ‘The Human Centered Organisation’ op 16 mei mee in haar blogpost over motivatie. Niet alleen over de ‘hoe’, maar vooral over de ‘wat’ nl.  wat is goede motivatie

Dr. Hermina Van Coillie, experte HR Research bij Securex, neemt u in aanloop naar het congres ‘The Human Centered Organisation’ op 16 mei 2019 mee in haar blogpost over motivatie. Niet alleen over de ‘hoe’, maar vooral over de ‘wat’ nl. wat is goede motivatie? Ze haalt bovendien 2 motivatie mythes onderuit en stimuleert een nieuwe mindset bij de bedrijven.

Lees meer...
Preventie van stress en burn-out in 4 stappen. Bij Itam vermijden we stress en burn-out door preventief mee te bouwen aan het mentale welzijn van de medewerkers in uw bedrijf.  Maar hoe neemt u hier een start in als HR-manager?

Bij Itam vermijden we stress en burn-out door preventief mee te bouwen aan het mentale welzijn van de medewerkers in uw bedrijf.

Maar hoe neemt u hier een start in als HR-manager?

Lees meer...
5 tips voor een toekomstgedreven mensgerichte organisatie. Over de leiderschapsprincipes van Joost Callens – CEO Durabrik.

We leven in een snelle wereld, continu in verandering met een hoge mate van onzekerheid, automatisatie en complexiteit.

Maar hoe gaan we hiermee om als leidinggevende? Hoe bevorderen we de duurzame inzetbaarheid bij onze medewerkers?

Lees meer...