Voor Jo is het leven een voortdurende ontdekkings'tocht' en staan intermenselijke contacten daarin centraal.

onze experten

Jo Bogaert

OVER

Door zijn ruime ervaring als HR Manager, heeft Jo een sterke visie op het HR beleid van de toekomst. Zo brengt hij elke deelnemer terug naar de essentie via mindfulness en neurowetenschap en biedt hij inzicht in de automatische processen die zich onbewust genesteld hebben in het brein. Bovendien leert hij de deelnemers om te gaan met de uitdagingen van deze moderne wereld. Geen hocus pocus, geen zweverig gedoe.

Hij is ervan overtuigd om op die manier de levenskwaliteit van uw medewerkers te verhogen, en z’n ervaring als zelfstandig lachcoach biedt hierin ook een meerwaarde. Hij zorgt steeds voor een streepje humor tussendoor, om zo het teamgevoel te verhogen.

STUDIES

  • Psychologie
  • Human Resources: diverse opleidingen, seminaries en studiedagen
  • Mindfulnesstrainer
  • Lachcoach
  • Bachelor Toerisme

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

contacteer Jo

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins