Learning how to be with yourself fully and unconditionally is the most radical act anyone can take in their lives. Only this will lead to happiness, wellbeing and success.

onze experten

Maaike van Min

OVER

Na jaren met veel plezier in internationale ontwikkelingssamenwerking te hebben gewerkt, besloot Maaike in 2018 om terug te keren naar haar grote liefde ... de psychologie. Door de ervaring die ze opbouwde in het leiden van teams in verschillende landen en in complexe omstandigheden, heeft ze gezien en gevoeld hoe belangrijk het is om de rol van het brein en de geest te begrijpen in stress management, leiding geven en excelleren. Het feit dat er vrij eenvoudige - maar niet noodzakelijk gemakkelijke - tools en inzichten bestaan die mensen kunnen helpen, is voor haar een belangrijke motivatie geweest om haar carrière een nieuwe wending te laten nemen. Maaike geeft zowel online als in persoon training over hoe we onze geest onze vriend kunnen laten zijn in het leven. Hierover schrijft ze ook artikelen en geeft ze lezingen aan een breed publiek. Dit  met als doel zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het leven anders is wanneer we onze geest beter begrijpen en verzorgen.

STUDIES

  • Master in de Psychologie (Universiteit Groningen, NL)
  • Master in ‘Post War Recovery Studies’ (Universiteit van York, UK)
  • Mindfulness Training ‘ Foundations of MBCT’ (Universiteit van Oxford, UK)

TALEN

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

contacteer Maaike

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins