Voor Gaétane is het aanvaarden van een situatie het begin van een constructieve actie.

onze experten

Gaétane Gilliot

OVER

Gaétane was in het verleden werkzaam bij een NGO in de publieke gezondheidszorg. Ze werkte hier mee aan een collectieve coachingsmethode om de sterkte punten in een groep bloot te leggen. Na deze ervaring startte ze een project genaamd ‘GaliNid’, dat ondersteuning biedt aan mensen de op zoek zijn naar zingeving en innerlijke rust.

Bij Itam deelt Gaétane haar passie en ervaring bij de bedrijven. Als ervaren coach neemt ze haar persoonlijke ervaring mee om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar meer rust en efficiëntie. Ze houdt ervan om de transformatie te zien bij de mensen die ze begeleidt op weg naar meer evenwicht tussen werk en privé.

STUDIES

  • Advocaat
  • Mindfulness trainer bij Center For Mindfulness in Medicine, Health Care en Society aan de Universiteit van Massachusetts

TALEN

  • Frans
  • Engels

contacteer Gaétane

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins