Futureproof leadership

Als de wind der verandering waait, bouwt de ene een muur en de ander een windmolen

De complexiteit, snelheid en de onvoorspelbaarheid van het leven nemen alsmaar toe. Het vermogen om hierbij stabiel te blijven, situaties scherp in te schatten en vanuit vertrouwen te handelen is essentieel.

De enige constante is verandering. Vertrouwen creëren en samen met het team blijven groeien, behoort tot de kern van leiderschap.

Een futureproof leider is hierbij vanuit zijn of haar authentieke kracht een baken voor zijn medewerkers en organisatie.

Werken aan toekomstgericht en duurzaam leiderschap

In eerste instantie werk je aan jezelf. Je verwerft technieken om tot rust te komen en inzicht te krijgen in je gewoontepatronen.  Je gebruikt biofeedback, mindfulness, ...

In een tweede module gebruiken we onze authenticiteit om te durven dromen. Hier werken we rond visionair en coachend leiderschap. Als leider creëer je veiligheid en durf je voluit gaan voor de realisatie van de doelstellingen.

In een derde module gaan we verder in op de diepere dynamiek die ons drijft. Hoe gebruiken we die bron in ons leiderschap.

Praktisch

Module 1, Authentiek Leiderschap: Deze sessies vinden plaats in Het Rustpunt, Gent van 13 tot en met 16 maart 2023.

Module 2, Verbindend en Daadkrachtig Leiderschap: Deze sessies vinden plaats in de Gers, Zuid Frankrijk van 12 tot en met 16 juni 2023

Module 3, Holistisch Leiderschap: Deze sessies vinden plaats in Griekenland van 17 tot en met 22 september 2023

Inschrijven kan pas na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Björn Prins.
Meer gedetailleerde informatie en prijzen vind je hieronder, in het programma.

Ik voel me Bevoorrecht om met onze groep dit traject te mogen gaan. Er is in mijn leven een extra voor en een na bijgekomen van ijkpunt. Respect om dit voor elkaar te krijgen.

Wouter Callebaut - Architect-Zaakvoerder

Meer info of een vraag?
Bel 0486 06 05 01 of mail naar info@itam.be