Itam is een ervaren trainingsbureau dat veerkracht, motivatie en engagement verhoogt. Itam gebruikt wetenschappelijke inzichten om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, de werkefficiëntie te verbeteren en verbindend te communiceren in een productieve, creatieve organisatiecultuur.

meer
35
% meer
productiviteit
45
% meer
veerkracht
76
%
effectiviteit

aanpak

Evidence based with a human approach

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten

voor werknemers en leidinggevenden

We ondersteunen de re-integratie van medewerkers met een burn-out. Nog beter, we vermijden stress en burn-out door preventief mee te bouwen aan het mentale welzijn van de medewerkers in uw bedrijf.

Start to
Start to

introduction to being mindful

modules
Modules

explore your inner mind

geavanceerd
Geavanceerd

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins


onze experten

Björn Prins

De grondlegger van Itam in 2004 is psycholoog, coach en psychotherapeut Björn Prins.

Samen met zijn team traint hij op een proactieve en preventieve manier de mentale veerkracht bij zowel medewerkers als leidinggevenden. Björn heeft bovendien meer dan 10 jaar ervaring in het coachen van individuen en teams in binnen- en buitenland

Als doctoraatsonderzoeker aan de Universiteit Gent - experimenteel klinische psychologie en curriculum voorzitter van het postgraduaat The Human Approach bij Arteveldehogeschool bedrijfsmanagement, werkt hij bovendien actief mee in de academische wereld en aan wetenschappelijk onderzoek.

Starten binnenkort

Uw organisatie

Multinational

Via onze trajecten werken we aan een top-down aanpak. Een meerwaarde voor uw learning & development beleid.

Grote onderneming

Samen bouwen we een HR-strategie uit voor meer mentaal welzijn. Rekening houdend met de visie en waarden van de HR business partner.

KMO

Uw HR-beleid wordt op een preventieve manier ondersteund. Zo vermijden we samen burn-out in uw onderneming.

Social / non-profit

Teamwork, daar zetten we samen op in. Op een duurzame manier onderzoeken we een geschikt opleidingsplan voor uw medewerkers.

Blog