Wat kost een training bij Itam?

Een basistraining Mindfulness kost bij Itam € 290 in 2018 en €299 in 2019. Daarvoor krijg je een training van acht bijeenkomsten met minstens 20 uur begeleiding. Per uur betaal je dus max. € 15.

In deze prijs zijn inbegrepen:

  • het ereloon van een kwaliteitsvolle trainer (cv's online)
  • kosten voor de organisatie van de training (o.a. zaalhuur en administratie)
  • meer dan 15 begeleide mindfulnessoefeningen (te downloaden via onze site, je ontvangt hiervoor per e-mail een link, nadat we je betaling verwerkt hebben)
  • een kwaliteitsvolle syllabus

Optie

Als je de oefeningen niet zelf kunt downloaden, kun je in 2018 een mp3-speler met alle basisoefeningen bestellen. Dit voor €30 extra. Vanaf 2019 zullen deze oefeningen echter beschikbaar worden gesteld in een app.

Je totaalprijs wordt dan €320. De meeste deelnemers maken hier geen gebruik van. Via de downloadlink, waarop meer ruimte, krijg je automatisch toegang tot files van verschillende trainers, wat het mogelijk interessanter maakt hier toch voor te kiezen.

Kortingen

Iedereen die om financiële redenen een korting nodig heeft, krijgt die op eenvoudige vraag. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Een bericht bij je inschrijving of e-mail aan info@itam.be volstaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en doen een voorstel.

Ook leden van bepaalde ziekenfondsen kunnen aanspraak maken op een korting:

  • leden van de Bond Moyson Oost-Vlaanderen: korting alle basistrainingen (€ 50) | bij trainingen georganiseerd in Bond Moyson centra (€ 100)
  • leden van Partena Ziekenfonds: korting voor alle basistrainingen (€ 50)
  • leden van OZ: korting voor alle basistrainingen (€ 50)
  • leden van CM Midden-Vlaanderen: tegemoetkoming voor leden met herval depressie die een training MBCT volledig volgen (75% terugbetaling met een plafond van € 200)
  • leden van Liberale mutualiteit: 60 % korting, met een maximum van € 60 per kalenderjaar

Ook andere ziekenfondsen bieden trainingen aan tegen interessante tarieven bij hen in huis. Voor meer informatie kan je terecht bij je plaatselijk ziekenfonds.

Een training herhalen bij Itam kost €130. De mp3-speler en de syllabus worden dan niet meer aangeboden. Het is altijd mogelijk om dit materiaal opnieuw te bestellen voor de trainingen in 2018 (mp3-speler: € 30, syllabus: € 10). Deze bedragen kun je bij je inschrijving bij het herhalingstarief van € 130 optellen. Het materiaal wordt vanaf 2019 online ter beschikking gesteld en kan je achteraf niet meer bijbestellen. 

Mocht je meer specifieke info willen, mail ons op info@itam.be.