onze experten

Thomas Bijsterbosch

OVER

Thomas Bijsterbosch is een ervaren mindfulnesstrainer en -coach. Hij specialiseert zich vooral in advocatenkantoren en financiële corporates. Thomas ondersteunt ook mensen met spreken in het openbaar en hij voorziet ook opleidingen voor trainers.

Z'n trainingen geeft hij op een praktische, persoonlijke manier - met ontspanning en een portie humor, en indien nodig confronterend.

Thomas is gecertificeerd bij de Vereniging Mindfulness-based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) in categorie 1 (hoogste categorie).

STUDIES

  • Mindfulness (Vereniging Mindfulness-based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) in categorie 1)

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

contacteer Thomas

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins