Stiltedagen

1 dag - 3 dagen

Stiltedagen

Meer mentale flexibiliteit

Stiltedagen voor CEO's, managers & zelfstandige ondernemers

Sinds 2012 organiseert Itam Stiltedagen  o.b.v. Björn Prins met CEO's, leidinggevenden, zelfstandige ondernemers met ervaring in mindfulness op zoek naar verstilling en verdieping.

Deze dagen kan u zien als een oase waar u kan herbronnen in en door De Stilte.  Samen oefenen we het vermogen om in de drukte van het dagelijkse leven te kunnen (en durven) stoppen om zo opnieuw contact te maken met wat wezenlijk is.

Hoe verloopt zo'n dag?

Tijdens een Stiltedag staat er telkens een thema centraal zoals omgaan met weerstand, zelfzorg, frustratie, evenwicht… Deze introductie zorgt ervoor dat er een bepaalde focus is. Dit helpt om tijdens de oefeningen (zitmeditatie, stapmeditatie, yoga, stiltewandeling, journaling...) een helder inzicht te verkrijgen in de eigen gewoontepatronen en manieren van functioneren.

Bovendien zijn er in samenwerking met Mola Movado sessies (45 min.) Holistic Pulsing mogelijk. Een zachte en diepgaande vorm van lichaamswerk die inwerkt op blokkades van uw lichaam. Een innerlijke ontdekkingsreis, waarbij rust, stilte en zachte beweging gecombineerd wordt.

Wat is de meerwaarde?

U krijgt meer mentale flexibiliteit en voeling met uw waarden. Zo kan u met meer vrijheid leren omgaan met dat wat er gebeurt in uw omgeving. Maar er is is meer... want investeren in zichzelf, is investeren in de mensen rondom u. Meer dan 30 jaar onderzoek toont aan dat de stress van een leidinggevende bepalend is voor de stress van de collega's… Er is dus onmiskenbaar een effect op communicatiestijl, creativiteit en authenticiteit.

Programma

Stiltedag 23/04/2019
van 9u - 17u
De grote Wateringe Damme (vroegere Stiltehoeve) €245 excl. btw
Stiltedag 11/06/2019
van 9u - 17u
De grote Wateringe Damme (vroegere Stiltehoeve) €245 excl. btw

Praktisch en inschrijven

Deze momenten in De Stilte beoefenen we in het prachtige 'De grote Wateringe' (vroegere Stiltehoeve) te Damme. Het is een unieke plek die stilte, rust, vrede en stabiliteit uitademt. Er is doorlopend water, thee, koffie... beschikbaar. 's Middags is er een warme (vegetarische) maaltijd.

U kan als bedrijf gebruik maken van de KMO-Portefeuille waarbij u tot 40% korting kan ontvangen.

Geef aan op welke stiltedag(en) u wenst in te schrijven.
Samen met uw contactgegevens kan u deze info bezorgen aan evelyn@itam.be.

Belangrijke info nieuwe deelnemers

Indien u nog geen Stiltedag of weekend meevolgde, is een intakegesprek noodzakelijk.
Gelieve hiervoor contact op te nemen met Björn via bjorn@itam.be.