Regenerative Leadership

Als de wind der verandering waait, bouwt de ene een muur en de ander een windmolen

Geen betere leermeester dan de natuur. We gebruiken de zee, de wind, de zon, de mensen aan boord als onze leraren. We ontdekken hoe alles met alles verbonden is, hoe de natuurkrachten inspelen op elkaar. We leren hoe systemen, mensen en de omgeving te lezen. We gaan op zoek naar plekken waar het vast zit (stuck) en onderzoeken wat nodig is in het systeem om het opnieuw vloeiend te maken. Hoe werken deze wetmatigheden in je leven, en hoe voel je ze in je lichaam. Je lichaam herbeleven en opnieuw voelen, door middel van o.a. ervaringsgerichte oefening, awareness based system change, theory U, lichaamswerk, dialoogmethode, deep democracy, journaling, Tai Chi en andere energetische oefeningen, …

Werken aan toekomstgericht en duurzaam leiderschap

Via regeneratief leiderschap leer je deze inzichten toepassen op jezelf, teams, maatschappij en organisatie. Je maakt jezelf en jouw organisatie meer dan ooit futureproof en draagt op die manier ook bij aan het grotere geheel. Ook na deze unieke ervaring blijven we je ondersteunen. Je vindt aansluiting bij een community die samen bouwt aan de toekomst.

Praktisch

Deze module is volzet.
Bij voldoende interesse (6 deelnemers) wordt dit opnieuw georganiseerd in het najaar van 2023 of het voorjaar 2024.

 

Vrijdag 21 april 2023

Naast een kennismaking met de voltallige groep bespreken we praktische zaken, maar starten we ook met de eerste oefeningen en opdrachten. We sluiten de dag af met een gezellig etentje.

Zondag 28 mei t.e.m. vrijdag 2 juni 2023 (al landen in Griekenland op zaterdag 27 mei)

6 dagen Peloponnesos, Griekenland

Inschrijven kan pas na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Björn Prins.

 

Meer gedetailleerde informatie en prijzen vind je in de pdf, bovenaan deze pagina.

Van alles kun je leren, halve wind of wind op kop, van weer opnieuw proberen, van dapper en ook moedig zijn, van succes maar ook van falen, van alles wat je ziet of leest, maar het allermeest van SAMEN... want met elkaar is leren FEEST!

Karolien Vlassenroot - CFO Caminogroep

 

Meer info of een vraag?

https://www.futureproofleadership.be/
Bel 0486 06 05 01 of mail naar info@itam.be