Voor Nastasya is het aanwezig zijn met vriendelijkheid op elk moment het kostbaarste geschenk.

onze experten

Nastasya van der Straten

OVER

Nastasya heeft al een ruime ervaring als mindfulness trainer. Door met verschillende doelgroepen te werken (individuen, ziekenhuizen, bedrijven, scholen) merkt ze op dat mindfulness voordelig is en een meerwaarde biedt voor iedereen.

Door haar wetenschappelijke carrière aan de faculteit Psychologie aan de UCL is Nastasya bijzonder gevoelig voor de empirische basis van mindfulness. Ze deelt met veel passie recente onderzoeksresultaten op een interactieve en concrete manier.

STUDIES

  • Doctoraat in Psychologie/ PhD
  • Certificaat psychologische interventies op basis van mindfulness aan de UCL
  • MBSR trainer

TALEN

  • Frans
  • Engels

contacteer Nastasya

meer

aanpak

Evidence based with a human approach

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten

voor elk een traject

start to
Start to

introduction to being mindful

modules
Modules

explore your inner mind


geavanceerd
Geavanceerd

expertise in balance


stiltedage
Stiltedagen

door Björn Prins