Voor Nastasya is het aanwezig zijn met vriendelijkheid op elk moment het kostbaarste geschenk.

onze experten

Dr. Nastasya van der Straten

OVER

Nastasya heeft al een ruime ervaring als mindfulness trainer. Door met verschillende doelgroepen te werken (individuen, ziekenhuizen, bedrijven, scholen) merkt ze op dat mindfulness voordelig is en een meerwaarde biedt voor iedereen.

Door haar wetenschappelijke carrière aan de faculteit Psychologie aan de UCL is Nastasya bijzonder gevoelig voor de empirische basis van mindfulness. Ze deelt met veel passie recente onderzoeksresultaten op een interactieve en concrete manier.

STUDIES

  • Doctoraat in Psychologie/ PhD
  • Certificaat psychologische interventies op basis van mindfulness aan de UCL
  • MBSR trainer

TALEN

  • Frans
  • Engels

contacteer Nastasya

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins