You always have a choice

onze experten

Nancy Batens

OVER

Nancy heeft al 18 jaar ervaring met het geven van trainingen in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en management voor zowel grote Europese multiculturele organisaties als Belgische bedrijven. Hiernaast heeft ze ook een ruime ervaring in het trainen rond stress- en burn-outpreventie, veerkracht en assertiviteit.

Bovendien kent Nancy het bedrijfsleven door en door. Vroeger werkte ze voor internationale bedrijven zoals PwC en MasterCard, zowel in België als in Italië.

Haar motto is ‘You always have a choice’. Ze houdt ervan om deelnemers uit te dagen om zichzelf en hun overtuigingen in vraag te stellen, zodat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag. Ze reikt hen daarbij ook graag de tools aan die hen hierbij kunnen helpen en staat hen bij waar nodig.

STUDIES

  • Opleiding in mindfulness o.b.v. Björn Prins, Kristina Dekelver, Frits Koster, Edel Maex, Ank Schravendeel
  • Opleiding trainer en coach
  • Stress-en burn-outcoach, CSR coach (chronic stress reversal)
  • Trainingen in ACT, Geweldloze communicatie, The Work (Byron Katie)
  • Bachelor Marketing en publiciteit
  • Master vertaler Nederlands-Engels-Italiaans

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

contacteer Nancy

meer

aanpak

Evidence based with a human approach

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten

voor elk een traject

start to
Start to

introduction to being mindful

modules
Modules

explore your inner mind


geavanceerd
Geavanceerd

expertise in balance


stiltedage
Stiltedagen

door Björn Prins