Strong back, soft front - Joan Halifax

onze experten

Mieke Van Hecke

OVER

Als stress en burn-out coach is het Mieke haar doel om een zorgzame bijdrage te leveren aan het welzijn en de vitaliteit van de medewerkers. Ze houdt ervan om mensen in beweging te brengen. Samen verlangzamen, vereenvoudigen en verzachten, het zijn haar leidraden elke training.

Door haar ervaring als MBSR/MBCT trainer, is ze dé expert om elke deelnemer te laten groeien. Zo leert ze hen mild te zijn voor moeilijke momenten van onevenwicht en brengt ze vertrouwen om elkeen met vernieuwde kracht in balans te laten komen.

Binnen de Bachelor Wellbeing & Vitaliteitsmanagement (Vives-Kortrijk) brengt ze als docent deze knowhow en passie over aan haar studenten.

Mieke haalt haar levensmotto uit een meditatie van Joan Halifax: 'Strong back, soft front.'

STUDIES

  • Inspirerend coach & stress en burn-out-coach HRD Academy Beervelde (2015-2016)
  • Mindfulness trainer (postgraduaat), Arteveldehogeschool Gent (2008-2011)
  • Leerkracht Nederlands

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

contacteer Mieke

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins