Training

2 uur - 6 online sessies

Investeer in het welzijn van uw medewerkers

Mentale veerkracht in onzekere tijden

aantal deelnemers: 12 - talen: NL/FR/ENG

Mindful@Work online

Deze training stelt zich tot doel om uw medewerkers meer innerlijke stabiliteit te geven zodat men veerkrachtiger en gelukkiger in het leven kan staan. Met deze online training leren uw medewerkers krachtige mentale technieken aan om tot rust te komen, inzicht te krijgen in het eigen functioneren en beter te zorgen voor zichzelf. Je investeert in de mentale veerkracht van uw medewerkers, een essentiële vaardigheid die we allen broodnodig hebben.

Een mentale training

Het is een stressreductietraining in de ware zin van het woord. Dus geen praat- of therapiegroep maar een oefengroep. De training verloopt in 6 sessies, 2 uur per week, gespreid over minstens 6 weken. Tijdens de sessie krijgt men nieuwe oefeningen aangereikt, stelt men vragen en geeft men feedback. In de periode tussen de sessies kan men met audiofiles blijven oefenen. Zo bouwen we in 6 sessies aan meer focus. Men verwerft meer inzicht in zichzelf en ontwikkelt het vermogen om met meer flexibiliteit en veerkracht in het leven te staan.

Kom alles te weten

Deze training kunnen uw medewerkers gewoon thuis volgen! Men heeft enkel een goede internetverbinding nodig en een pc of tablet met camera en microfoon. De sessies zijn interactief opgebouwd. Na elke sessie krijgt men digitale handouts en audio files ter beschikking om te oefenen.

Wilt u eerst even kennis maken? Ontdek in de opname van dit Webinar met Björn Prins de impact van mindfulness op het brein. Leer over de effecten op mentale en fysieke gezondheid en maak kennis met de opbouw van de training.

Pluspunten van deze training

  • een efficiënte online training in kleine veilige groep
  • praktische skills en toepassingen
  • wetenschappelijke fundering
  • gedragen door een professionele trainer van ITAM

Training aanvragen?

Investeer in uw medewerkers en contacteer ons vandaag nog via inge@itam.be of bel naar 09 387 00 45.