Futureproof Leadership experten

Björn Prins - Futureproof Leadership Journey. Investeer als leidinggevende in duurzaam en persoonlijk leiderschap via dit uniek traject. Transformationeel leiderschap op hoog niveau.

Björn Prins


psycholoog en oprichter Itam

doctoraatsonderzoeker Universiteit Gent
coördinator postgraduaat MBi Arteveldehogeschool

Acceptatie van het onveranderbare leidt tot nieuwe mogelijkheden, over mindfulness based treatment interventions & the inner game.


“The inner game, ook wel het interne spel van gedachten, emoties en lichamelijke ervaringen, heeft een invloed op the outer game. Het is daarom cruciaal dat u als leidinggevende stil kan staan bij de interne basis van uw gedrag. Daarom reik ik u tijdens deze journey unieke wetenschappelijk onderbouwde technieken aan om te leren stoppen en stabiliseren om vervolgens te kijken naar wat er werkelijk is. Het resultaat van dit proces voor een leidinggevende is meer engagement, meer authenticiteit, betere communicatie en minder stress”

 Meer over Björn

Joost Callens - Futureproof Leadership Journey

Joost Callens


CEO Durabrik
auteur "De Kwetsbare Leider"

Wil u uw team of uw organisatie in beweging krijgen, begin bij uzelf.


“Pas vanuit de confrontatie met zichzelf, kan u groeien als mens én als leider. Door u als kwetsbare leider op te stellen en meer in de spiegel te kijken, kan u een betere bedrijfscultuur opbouwen. Tijdens deze journey reik ik u handvatten aan om veranderingen te introduceren en de transformatie te maken naar een waardengedreven organisatie.“

Ik sta elke dag in het bedrijfsleven. Uit mijn ervaringen als bedrijfsleider leer ik dat er grote nood is aan nieuw leiderschap. Tijd is kostbaar en ik ben ervan overtuigd dat elke minuut die u erin investeert u sterker, authentieker en daadkrachtiger maakt als leider.

 Website van Joost

Mieke Van den Bossche

Mieke Van den Bossche


psychologe en therapeute
oprichtster en zaakvoerster Assess
begeleidt al 30 jaar leiderschapstrajecten

Veranderen kan u niet altijd kiezen, om te groeien als mens wel.


“The outer game, de manier waarop we onze binnenwereld verbinden met de buitenwereld is bepalend voor de manier waarop we communiceren en in contact staan met anderen. Dat bepaalt zeer sterk de impact die we hebben. Inzicht in deze patronen helpt u als leider bewust in relatie tot anderen te staan. U zal de reacties van anderen beter kunnen begrijpen, voorspellen en beïnvloeden”. Voor de leider zorgt dit voor: effectievere communicatie, betere work-life balance, minder stress, betere slaapkwaliteit en meer creativiteit.”

 Website van Mieke