Futureproof Leadership experten

Björn Prins


psycholoog en oprichter Itam

doctoraatsonderzoeker Universiteit Gent
coördinator postgraduaat THCO Arteveldehogeschool

Acceptatie van het onveranderbare leidt tot nieuwe mogelijkheden, over mindfulness based treatment interventions & the inner game.


“The inner game, ook wel het interne spel van gedachten, emoties en lichamelijke ervaringen, heeft een invloed op the outer game. Het is daarom cruciaal dat u als leidinggevende stil kan staan bij de interne basis van uw gedrag.

Daarom reik ik u tijdens deze journey unieke wetenschappelijk onderbouwde technieken aan om te leren stoppen en stabiliseren om vervolgens te kijken naar wat er werkelijk is.

Het resultaat van dit proces voor een leidinggevende is meer engagement, meer authenticiteit, betere communicatie en minder stress”

 Meer over Björn

Joost Callens


CEO Durabrik
auteur "De Kwetsbare Leider"

Wil u uw team of uw organisatie in beweging krijgen, begin bij uzelf.


“Pas vanuit de confrontatie met zichzelf, kan u groeien als mens én als leider. Door u als kwetsbare leider op te stellen en meer in de spiegel te kijken, kan u een betere bedrijfscultuur opbouwen.

Tijdens deze journey reik ik u handvatten aan om veranderingen te introduceren en de transformatie te maken naar een waardengedreven organisatie.“

Ik sta elke dag in het bedrijfsleven. Uit mijn ervaringen als bedrijfsleider leer ik dat er grote nood is aan nieuw leiderschap. Tijd is kostbaar en ik ben ervan overtuigd dat elke minuut die u erin investeert u sterker, authentieker en daadkrachtiger maakt als leider.

 Website van Joost

Veerle Dobbelaere

professioneel gecertificeerde coach
actrice en vormgever van verhalen

Mensen, verhalen en ont-moetingen, dat is mijn dada.

"Als coach ben ik ervan overtuigd dat we allemaal beschikken over de kracht en het vermogen die nodig zijn om onszelf op te tillen en te brengen naar waar we willen zijn. Ik help mensen in hun (persoonlijke) groei en hun ademruimte. Wat leidt tot meer creativiteit en innovatie en ook meer engagement.

Tijdens deze journey zal ik u begeleiden op vlak van emotioneel management, EQ dus. Aangezien emoties als actrice mijn speelveld zijn, dat én verhalen die ervoor zorgen dat we onze identiteit te vaak verbinden met ons verhaal, of wat we ervan gemaakt hebben. Ik leer u uw verhaal te veranderen als leidinggevende. Door mijn ervaring om in de huid van een personage te kruipen en uit te zoeken waar dromen en verlangens liggen, maar evengoed grote pijn en angst, zorgt voor een grote bron aan inlevingsvermogen en kennis als professionele coach. Zo help ik u vanuit mijn expertise met de 'rollen' die we spelen, vanuit authenticiteit en oprechtheid."

 Website van Veerle