Mindful people create mindful teams create mindful organisations

onze experten

Dr. Willem Duron

OVER

Willem stelt zijn 35+ jaren ervaring op vlak van ‘mens & organisatie’ ter beschikking van individuen, teams en organisaties.

Als Vice-President Global Leadership & Organisation Development binnen de Bekaert Groep, heeft Willem een jarenlange ervaring opgebouwd op vlak van leadership, leadership teams, cultuur, organisatieverandering en transformatiemanagement.

Al deze thema’s in het domein van ‘mens & organisatie’ zijn meer dan ooit van essentieel belang om als individu, als team en als organisatie blijvend succesvol te zijn in de huidige volatiele en complexe leef-en werkomgeving. De aanpak van Willem is resultaatgericht en pragmatisch, legt het eigenaarschap bij de betrokkenen zelf, maakt individuen, teams en organisaties sterker in het aanpakken van de uitdagingen van vandaag en die van morgen.

Na zijn Bekaert loopbaan wou en wil Willem actief blijven op deze domeinen. Daartoe heeft hij PTOD-Consulting opgericht en is hij ook Visiting Professor aan de KU Leuven in het domein van Strategic Organisation Development.

Door hun complementaire aanpak hebben ITAM en Willem elkaar gevonden om zo een nog sterkere bijdrage te leveren aan de groei van individuen, teams en organisaties.

STUDIES

  • Doctor in de organisatiepsychologie (KU Leuven, Case Western Reserve University US)
  • Postgraduaat programma Begeleiden van Team en Organisatie Ontwikkeling (KU Leuven, PUC Diepenbeek)
  • Strategic Human Resource Management, University of Michigan, Ann Arbor, US
  • General Management Program, CEDEP-INSEAD, Fontainebleau, France
  • Operational Management Program, CEDEP-INSEAD, Fontainebleau, France
  • ICF certified professional coach

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

contacteer Willem

Evidence based with a human approach

Een bouwsteen voor uw HR-beleid

Motivatie, engagement en veerkracht verhogen in uw bedrijf, daar gaan we voor! Samen onderzoeken we waar u als bedrijf tegenaan loopt, zowel op overkoepelend als op individueel vlak. Dankzij deze grondige analyse en het opstellen van duidelijke KPI’s, leveren onze trajecten een waardevolle bijdrage aan uw preventiebeleid.

Bovendien staat kwaliteit bij ons steeds op de eerste plaats. Naast deskundig opgeleide trainers en meer dan 10 jaar ervaring, is ons aanbod wetenschappelijk onderbouwd met als basis Mindfulness Based Interventions, Neuroscience en Psychologie.

trajecten voor werknemers en leidinggevenden

Stresspreventie en mensgericht leiderschap

Sessies
Sessies

introduction to being mindful

trainingen
Trainingen

explore your inner mind


Leiderschap
Leiderschap

expertise in balance


stiltedagen
Stiltedagen

door Björn Prins